Om Cerif

Grafisk produktion .

Cerif är ett produktionsföretag som erbjuder original, layout/formgivning och tryck, och tar hand om hela produktionen, från idé till färdig produkt. Reklam helt enkelt.

Jag, Cecilia Eriksson, ägare av företaget Cerif, är utbildad originalare med grafisk form & design som inriktning, och har många års yrkeserfarenhet inom den grafiska branschen. Elanders Tryckeri  är en av de arbetsgivare som jag arbetat hos. År 2010 startade jag företaget Cerif. Med kunskaper i form och teknik, skapar jag slutprodukter av högsta kvalitet. Att vara noggrann, flexibel och lyhörd för dig som kund, ser jag givetvis som en självklarhet.

Trygghet, kvalitet och erfarenhet är Cerifs värdeord. Värdeorden går hand i hand, då lång erfarenhet skapar både trygghet och kvalitet.

Serif, seriff, klack eller schattering, är de tvärstreck som avslutar den bokstavsstapel som utgör en bokstav eller ett tecken i en teckenuppsättning. Teckensnitt som innehåller dessa avslutande streck kallas seriffer (serifer), serif-teckensnitt eller antikvor, medan sans-seriffer (sanserifer eller grotesker) är de teckensnitt som saknar dessa avslutande streck. Traditionellt används serif-teckensnitt huvudsakligen i brödtext (huvudtext).
Källa: http://sv.wikipedia.org/wiki/Serif

Samarbeten .

Som kund hos Cerif behöver du aldrig tänka på att själv ta kontakt med tryckeriet eller copywriter om du behöver hjälp med textarbete. Cerif har nära samarbete med både tryckerier, skribenter och övriga resurser så som exempelvis illustratörer.

Tryckerier

Skribenter

Resurser