Bröllopsfotografering

Bröllopsfotografering

Lördagen den 22 augusti 2020 var det dags för min allra första bröllopsfotografering. Klockan 12.00 for vi iväg för att i god tid kolla omgivningen och förbereda inför fotograferingen.

Strax efter kl. 13.00 dyker det kommande brudparet Malin & Kenny och deras två barn upp i en häftig bil, som de fått låna dagen till ära. Sen gick allt med ryslig fart och jag är mycket tacksam över att min fotoassistent = dotter var med. Hon släpade tålmodigt på kamera nr.2, vattenflaska etc. medan jag fotograferade.

Bruden hade fullt upp med att få bort insekterna som letade in sig i klänningen, och brudgummen fick rycka in för att hålla i blombuketten.

Efter ca. 1 1/2 timmes fotografering var dags för alla att ta sitt pick och pack och åka vidare till kyrkan, klockan 15.00 skulle den fina ceremonin äga rum.

Efter vigseln for vi iväg för att ta några bilder där själva bröllopsfesten skulle hållas. Lite mingelbilder, festdukning och detaljer förevigades. Innan middagen var det dags för mig och min hjälpreda att tacka för oss.

Stort grattis till Malin & Kenny! Vilket fint uppdrag och vilken ära att få ta del av ett sådant tillfälle!

Related Posts